Doorgaan naar inhoud
Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via: 078-3030262! Wij helpen je graag verder.
Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via: 078-3030262! Wij helpen je graag verder.

Retourneren

Kunnen de producten worden geretourneerd?

Geen zorgen! Alle producten kunnen worden geretourneerd. Ben je bang dat je hergebruikte onderdeel niet naar verwachting is? Dan kan je dit product terugbrengen naar ons adres. Wanneer je liever wil dat het product wordt opgehaald, is dat ook mogelijk alleen zitten hier wel kosten aan verbonden en dan overleggen we met jou een geschikt moment voor het ophalen. Let er wel op dat je dit binnen 14 dagen vanaf de levering doet, want dat is de periode dat je retourrecht nog geldig is. 

 

Hoe weet ik of jullie mijn retourzending ontvangen hebben?

Heel eenvoudig: We laten het u weten. We mailen u zodra de retourzending verwerkt is. Meestal is dat binnen 5 werkdagen nadat u het teruggestuurd heeft.

 

Hoe snel wordt mijn retourzending weer terugbetaald?

We betalen je meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen hebben we verwerkt binnen 5 werkdagen nadat ze teruggestuurd zijn. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van je betaalmethode:

  • iDEAL of achteraf: binnen 7 werkdagen
  • Creditcard: binnen 15 werkdagen

Heb je betaald met een cadeaubon en een andere betaalmethode? Dan betalen we je op dezelfde manier terug. We waarderen eerst de cadeaubon op en storten het restbedrag op de rekening waarmee je betaald hebt.